VLUG IN 4 STAPPEN JOUW WEBSITE ONLINE.

STAP 1: Kies een website

Ben je op zoek naar een bedrijfswebsite? Of ben je op zoek naar een portfolio website? Kies hier een website uit die naar jouw wens en stijl is.

STAP 2: Reken af

Reken de door jouw gekozen website af in onze webwinkel. Wil je ook jouw domeinnaam en webhosting bij ons onderbrengen? Dat is geen probleem. Geef dit dan aan in het bestelproces!

STAP 3: Lever jouw input aan

Wil je zes menu knoppen of toch liever acht? Wij hebben gebruikersvriendelijk systeem ontwikkeld, waarin jijzelf de input kan aanleveren. Hierbij valt te denken aan het logo, menu knoppen, teksten en afbeeldingen.

STAP 4: Binnen vijf dagen online

Nadat je de eerste drie stappen hebt doorlopen is het onze beurt om aan de slag te gaan. Wij zorgen dat jouw complete website binnen vijf dagen online is.

KENNIS, ERVARING EN FRISSE IDEEËN.

Website pakketten

Wil je jouw website up-to-date houden? En zorgen dat jouw website continue werkend is? Wij zorgen voor slechts €25,- per maand dat jouw website volledig draaiend blijft. Bekijk hier onze pakketten.

Vier simpele stappen

In vier simpele stappen bouwen wij een website. De eerste stappen doe jij en wij maken jouw website compleet. Wij zorgen er voor dat de website binnen vijf dagen online is. Heb je vragen? Aarzel niet om contact op te nemen!

Passie

Meer dan tien jaar geleden zijn wij begonnen met het ontwikkelen van websites. Het begon als een wedstrijd; wie kon de mooiste website bouwen? Ondertussen is het uitgegroeid tot een uit de hand gelopen hobby en is onze passie verschoven naar hoe kunnen wij de mooiste website voor de klant bouwen. Wij hoeven geen honderden euro’s te verdienen. Wij willen onze passie zoveel mogelijk beoefenen en streven naar kwaliteit.

Bedrijfswebsite

Ben je net een bedrijf begonnen? Of heeft de website van jouw bedrijf een opknapbeurt nodig? Wij zijn er om je te helpen! Bekijk onze websites.

Bekijk onze websites
Blog

Ben je gek op bloggen? En ben je op zoek naar een geschikte website? Wij hebben een leuk aanbod voor blog websites! Bekijk onze websites.

Bekijk onze websites
Biografische website

Ben je een spreker, muzikant, (top)sporter of kunstenaar? Wij helpen je graag met het ontwikkelen van een soort (online) visitekaartje.

Bekijk onze websites
HULP BIJ HET UITZOEKEN VAN EEN PAKKET OF HEB JE VRAGEN?