Vliegensvlug een Website

bulletVlug, voordelig, veilig en vertrouwd zijn onze 4 beloftes

Onze Missie

Vlug een website wil snel, hoogwaardige websites maken tegen een zeer lage prijs. Vlug een website ziet elk project als een wedstrijd om een zo goed mogelijk product te ontwikkelen. Daarnaast streven wij naar een hoge klanttevredenheid en staat het WOW-effect hoog in het vaandel.

Onze Visie

In de toekomst wilt Vlug een website klanten volledig ontzorgen op gebied van zijn of haar website. De klant kan zich dan volledig richten op de taken waarin hij/zij goed is. Daarnaast wil Vlug een website een groot marktaandeel hebben, omdat zij dan zoveel mogelijk websites kan ontwikkelen en kan doen wat zij het liefste doet.

Wij ontwikkelen vlug,
voordelige & hoogwaardige
websites voor onze klanten.

Webdesign

Wij ontwikkelen webdesign voor onze klanten. Wij zorgen dat de website wordt vormgegeven, ontwikkeld en online komt te staan. Je hoeft slechts jouw logo, menuknoppen, teksten en afbeeldingen aan te leveren.

Progammeren

Wil je een programma op jouw website laten ontwikkelen? Onze programmeurs staan klaar om jou te helpen bij het ontwikkelen van jouw online software.

Responsive Design

Wij zorgen dat de websites van onze klanten met de tijd mee gaan. Daarom bieden wij alleen responsive design aan. Dit houdt in dat de website zowel geschikt is als voor de desktop, tablet en mobiele apparaten.

Zoekoptimalisatie

Heb je een prachtige website? Maar word je niet goed gevonden op het internet? Wij kunnen jou helpen met de zoekoptimalisatie van jouw website!

Online Marketing

Weet je niet zo goed hoe je online zichtbaar kan zijn? Of heb je nog geen online identiteit? Onze consultants helpen je graag met het bepalen van jouw online identiteit. Vele klanten waren je voor!

Social Media

Wil je social media gaan gebruiken? Maar weet je niet precies hoe? Onze consultants helpen jou graag met adviseren en het toepassen van jouw social media strategie.

HEB JE EEN SPECIFIEKE VRAAG OF WENS?